Forbes noemt best betaalde celebrities 2014 onder 30 jaar

Forbes heeft vandaag hun jaarlijkse lijst uitgebracht waarin de best betaalde celebrities staan onder de 30 jaar. De top wordt gerund door namen als Rihanna, Jennifer Lawrence, Taylor Swift, One Direction en Lady Gaga.

Wat het meest opvalt is dat Justin Bieber ook in de top zit. Ergens was dat te verwachten, maar met zijn $80 miljoen staat toch op nummer 1. Op nummer 2 zien we de Briste Boy Band One Direction met zo’n $75 miljoen. Dit hebben ze kunnen bereiken dankzij hun fangirls over de hele wereld. Taylor Swift zien op de 3e plek staan met een $64 miljoen. Van de Red Tour tot haar record brekende nieuwe album 1989 is het de vijfde keer dat de Amerikaanse zangeres in de lijst staat.

Met Rihanna op de 5e plaats heeft zij de tweede meest powerful Social Media. Weer staat Justin Bieber hier op nummer 1 wat zijn followers betreft. Miley Cyrus mag natuurlijk niet vergeten worden. Zij staat voor het eerst na haar Hannah Montana dagen weer in de lijst. Dit is zo’n vier jaar geleden dat ze voor het laatst in de lijst stond. Al deze artiesten zijn onder de 30 jaar. De oudste zijn dan toch rond de 29 en op weg naar de 30, toch staan ze in de lijst. Zo ook Bruno Mars. Ook DJ Aviici en Skrillex staan in de lijst.

No more articles