Flormar opent eerste winkel in Nederland

Donderdag was het zo ver: de eerste Flormar winkel in Nederland ging open. Het kleurrijke Turkse cosmeticamerk heeft zich in het hart van Amsterdam, namelijk de Kalverstraat gevestigd.

‘Color for every you’ is het motto van het budgetvriendelijke make-up merk. Dit is ook goed te zien, want de kleine winkel valt met zijn felle kleuren toch goed op in de drukke winkelstraat van Amsterdam. Flormar heeft al ruim driehonderdvijftig winkels over de hele wereld geopend en Nederland is hun nieuwste aanwinst. ”Flormar is kleurrijk en een beetje gek,” legt Gülfer Bal, medewerkster van afdeling marketing, uit aan Lifestylenieuws.nl. ”Wij denken dat de Nederlandse vrouw dit kan waarderen.” Iedere maand brengt Flormar een new collection uit en volgens Gülfer is dit ook nodig. “Trends veranderen constant.”

De make-up dat je daar koopt valt qua prijs ook reuze mee, de prijzen zijn vergelijkbaar met de make-up prijzen van bijvoorbeeld de Hema. Oogschaduw, nagellak en lippenstift kost bij Flormar zo rond de drie of vier euro. Andere luzerne producten kunnen oplopen tot negen euro. ”We hebben zowel lage als wat hogere prijzen, maar alles heeft gegarandeerd een goede kwaliteit,” vertelt Bal.

Tot nu toe is het meest verkochte product nagellak. De collectie nagellak bestaat uit ruim vijfduizend kleuren, so for every girl there is something.

No more articles