First dates!

Spannend! Je hebt een eerste date gepland… maar wat moet je aan? het dilemma dat iedereen wel eens heeft meegemaakt. Tips om een eerste date zo soepel mogelijk te laten verlopen:

Jezelf zijn
Een van de belangrijkste dingen tijdens een date, is dat jij jezelf kunt zijn. Als je kleding draagt die je normaal gesproken niet aan zou doen,en je voelt je er niet goed bij, dan is dat aan je gedrag te zien.

Daar zit een luchtje aan
Twee dingen, ga lekker douchen of neem een lekker warm bad voordat je naar je date toegaat. Zo kom je fris en fruitig voor de dag. Doe je parfum op? Doe dan alsjeblieft niet teveel op!

1+1=2
Zorg ervoor dat jij je pluspunten benadrukt.

Locatie
Denk na over de locatie, blijven jullie binnen? Gaan jullie buiten wandelen. Voor de zekerheid kun je altijd een extra vestje in je tas stoppen.

Over the top
Doe niet teveel je best, dat valt op.

Vandaag is rood de kleur van de
LIEFDE! Uit diverse onderzoeken is gebleken, dat vrouwen die rode kleding dragen meer kans hebben op een succesvolle date. Rood is niet voor niets de kleur van de liefde, dus zorg dat je in ieder geval iets roods aantrekt.

Denk na over je schoenen
Kun je goed op hakken lopen, geen probleem, maar weet je al dat het een van je zwakke punten is? Laat ze dan lekker thuis staan. Er zijn genoeg andere leuke schoenen die je aan kunt trekken.

No more articles