Fel roze kleding

Ik vind felroze één van de mooiste kleuren. Het is echt een vrouwen kleur en valt lekker op. Deze kleur kan je op veel manieren laten terugkomen in je outfit. In mijn omgeving zie ik dat steeds meer vrouwen een fel roze sjaal dragen. Het staat erg leuk als je bijvoorbeeld een heel basic kleur shirtje aan hebt zoals wit. Zo kan je met een accessoire al heel veel dingen veranderen in je look.

Denk ook bijvoorbeeld aan roze nagellak, armbanden, kettingen en oorbellen. Natuurlijk kun je ook kiezen voor roze kleding. Ik ben op zoek gegaan naar fel roze items en misschien kan je wat inspiratie op doen.

zalando.nl

Hier moet je net van houden. Zelf lijkt het me wel eens leuk om zo’n opvallende jurk aan te trekken. Als je vaak wat bescheiden bent met je look en je toch ook wel iets anders wil proberen, dan is dit een uitstekende jurk. Deze kleur is namelijk altijd goed op een feestje. Dit jurkje brengt je figuur goed naar voren en als je een bruin huidskleurtje hebt, staat het helemaal geweldig.

hm.com

Je ziet dat fel roze kleding vooral mooi staat bij mensen met een iets donkere huidskleur. Als je een lichte huidskleur hebt maken felle kleuren je vaak alleen nog maar bleker. En in de zomer wil je dat natuurlijk niet. Ik merk dat steeds meer vrouwen een opvallende bikini willen hebben. Op stranden zie je nu vooral felle kleuren bikini’s. In de zomer kan je eigenlijk altijd kiezen voor zulke kleuren.

wehkamp.nl

Dit is best een gewaagde broek om te dragen. Ik vind het echt super stoer als vrouwen zo’n broek dragen. Als je een mooi figuur hebt, is dit toch een perfect item om je lichaam te laten zien? Met een paar hoge hakken of zelfs stoere sneakers laat je elke man achterom kijken! Een nadeel kan zijn dat het wat lastig te combineren is. In de zomer zou je er bijvoorbeeld een wit of zwart shirtje op kunnen dragen. Ook kan je kiezen voor iets meer risico in je outfit. Denk dan aan een blauw vestje of shirtje. In de winter kan je bijvoorbeeld een zwarte blazer erbij dragen met een wit shirtje er onder.

 

No more articles