Feestelijke pumps

Op zoek naar een paar nieuwe pumps voor dat vette feest van binnenkort? Dan ben jij hier aan het juist adres! Pumps zijn een echt must voor jou outfit wanneer jij naar een feestje gaat. Ze maken je outfit namelijk helemaal af. Dan hangt het natuurlijk wel af van voor wat voor soort pumps jij gaat. Ik zou jou in ieder geval willen aanraden om te gaan voor pumps met een hele hoge hak, want hoe hoger de hak hoe feestelijker de pumps staan!

Pas pumps wel altijd even voor je ze koopt. Wanneer jij de pumps wilt dragen naar een feestje of een gala is het wel handig als je ook op de pumps kan dansen en als je ze een aantal uur achter elkaar kan dragen. Dit weet je niet wanneer je ze in de winkels ziet. Vraag dus altijd de winkelier even of je de pumps mag passen en vooral of je er even een stukje op mag lopen zodat je ze kan uitproberen. Dat scheelt een hoop frustraties naderhand.

Deze pumps staan super vet in combinatie met de originele panty. Ze staan super leuk bij elkaar. De pumps hebben een roze kleur en zitten onder de glitters. Feestelijker kan bijna niet!

Ook deze pumps zijn naar mijn mening ontzettend vet. De pumps hebben een extreem hoge hak. Dit wil nog wel eens voor moeilijkheden zorgen tijdens het lopen, maar het fijne aan deze pumps is dat je voeten veel steun hebben aan de bandjes voorop. Zo zitten de pumps bijna hetzelfde als een dichte hak. Ideaal dus! Ook het kleurtje is lekker opvallend waardoor jij in ieder geval geen aandacht tekort zal krijgen.

Of ga voor een mooie turquoise kleur! Pas wel op met het combineren van deze kleur met soortgelijke kleuren. De kans dat je dan vloekende kleuren bij elkaar draagt is erg groot en dat wil jij natuurlijk niet.

Deze pumps mogen zeker niet ontbreken aan jou kledingkast.

Hebben!

weheartit.com

No more articles