Feest pumps

Heb jij binnenkort een feestje, maar weet je niet zo goed wat je moet aantrekken? Of anders gezegd, weet jij wel voor wat voor soort kleding jij wilt gaan, maar kan je hier geen geschikte schoenen bij vinden? Geen paniek! Ik ga je proberen hierbij te helpen.

Ten eerste zou ik je willen aanraden te gaan voor een paar pumps met een super hoge hak! En met een super hoge hak bedoel ik dan ook echt een super hoge hak. Hoe hoger de hak van jou pump, hoe langer jou benen lijken en hoe mooier jou feest kleding tot zijn recht komt. Als feestkleding kan je het beste voor een lekker kort jurkje gaan. Al hangt dat natuurlijk wel af van het soort feest waar je heen gaat. Ook is het altijd handig van te voren even na te vragen of het gaat om een thema feest. Dat zijn feestjes waarbij iedereen in een bepaald thema wordt verwacht. Hierbij moet je ook rekening houden met je keuze voor schoenen.

Deze pumps hebben leuke studs op de bandjes zitten. Hierdoor zijn ze erg modieus, studs zijn namelijk erg trending op dit moment! Je kan er werkelijk waar niet meer om heen. Je hebt nu tassen met studs, schoenen met studs, maar nu zelfs ook kleding met studs! Studs zijn niet meer weg te denken uit ons hedendaagse mode beeld.

Deze pumps lijken een beetje op de voorafgaande pumps maar hebben een wat minder opvallend kleurtje. Handig wanneer jij jurkje al erg opvalt en je dus op zoek bent naar pumps in subtiele kleuren.

Dit zijn een van mijn favoriete pumps. Ze zijn wel erg gewaagd en niet voor elke vrouw weggelegd. De pumps maken gebruik van felle kleurtjes en leuke printjes. Hierdoor trekken de pumps veel blikken en zal je waarschijnlijk ook een hoop aandacht krijgen. Dit is wel iets waar je van moet houden.

Een echte must have!

Of ga voor een paar dichte pumps.

weheartit.com

No more articles