Feathered delight and blast to the past

Twee trends in de avondjurken categorie die we komend winterseizoen zien, zijn veren en kleding uit 1940.

VerenZacht en licht dat zijn de sleutelwoorden van deze collectie. Toch straalt de kleding elegantie en luxe uit. We zien dit onder andere terug in de collectie van Dries van Noten, die met een aantal bontgekleurde en gevederde versies van de avondjurk komt. Ook Louis Vuitton en Gucci komen met dit soort avondjurken.

1940Zachte ronde schouders en op zo’n manier ontworpen dat het zandloper figuur goed uitkomt. De kleding is gebaseerd op enkele stijliconen uit 1940. Merken als Gucci en Prada laten dit in hun collectie naar voren komen.

Online shoppen naar avondjurken is helemaal in deze tijd geen slecht idee. Waar moet je op letten als je shopt voor een avondjurk?

Meestal koop je een avondjurk voor een speciale gelegenheid. Een bal, een bruiloft of een ander feest waar avondkleding een vereiste is. Daarom is het belangrijk om goed te bedenken wat je wilt voordat je begint met shoppen. Bestel desnoods meerdere geschikte jurken om thuis te passen en stuur de rest weer terug. Bij de meeste winkels kun je betalen met afterpay waardoor je eerst kunt passen voordat je besluit te kopen.

No more articles