Fashionlessons van de First Lady

First Lady, Michelle Obama, zal op 8 oktober 2014 modeworkshop gaan geven een studenten. De locatie: Het Witte Huis. Een thuis wedstrijd voor mevrouw Obama en een uit voor de studenten. Wat zal dat speciaal worden. De presidentsvrouw wil jonge ontwerpers kennis laten met de ouwe rotten uit het vak. Andere aanwezigen zullen Prabal Gurung, Reed Krakoff, Diane von Frustenberg, Thom Browne, Thakoon Panichgul en Jason Wu zijn. Welke modelessen Michelle gaat geven, zullen we pas weten op 8 oktober.

Michelle loopt er bijna altijd fashionable bij. Niet in de duurste merken, maar ook gewoon in kleding van H&M. En waarom ook niet? Ze laat zich zien in betaalbare kleding. In 2011 droeg ze tijdens een interview in de Today Show op NBC een blauw stippen jurkje die gewoon van de H&M kwam. Ze er wel lange mouwen aan naaien, dat vond ze wat netter staan voor op tv. Het jurkje kostte dan ook maar 35 dollar. Tijdens de verkiezingscampagne, drie jaar geleden, koos ze ook voor het Zweedse modeketen. In haar kast zijn onder andere All-Stars te vinden en kleding gewoon van de ZARA, Target en GAP. Online bestelt ze gerust wel eens iets van ASOS.

Tuurlijk draagt ook merkkleding. Daar investeert ze in. Dag mag ook, zeker voor haar functie. Ze vindt dat je dingen ook vaker moet durven te dragen. Maar kies niet steeds voor hetzelfde. Het beste wat de First Lady draagt, is haar lach. Bij iedereen is je lach het mooiste dat je kan dragen.

No more articles