Fashion sketches door Shyma Shetty

Een tijdje geleden stond er in de Indiase Cosmopolitan iets heel aparts. Fashion sketches kennen we allemaal, maar meer van ontwerpen. Fashion sketches van ontwerpers nog niet. Tenminste… Niet in een formele manier.

In de augustus uitgave van de Cosmopolitan in India stond er in een editorial in over de verschillende designers die we vandaag de dag kennen. Het was super leuk gemaakt: de fashion werd aan de orde gebracht en de designer werden een keer in een andere vorm naar voor gebracht. Ze waren namelijk getekend door de Indiase Shyma Shetty. De kenmerkende looks die dat seizoen bij de designers helemaal hip en happening waren, werden getoond aan de lezer. Daar stonden dus de sketches bij van die designers. Namen als Karl Lagerfeld en Dolce & Gabanna zien we voorbij komen, maar ook Donatella Versace, Ralph Lauren, Olivier Rousteing van Balmain en Jeremy Scott voor Moschino. De sketches zijn heel elegant en simpel getekend. Allemaal lijken ze sprekend op de designers.

Naast de sketches zien we natuurlijk de kenmerkende looks van de fashion shows. Daarbij staan nog wat modellen die laten zien hoe je bepaalde items kan dragen en natuurlijk de items met merk en prijs en al. Heel creatief zijn de sketches bijna niet, er is wel veel kleur gebruikt.

No more articles