Fashion pumps

Fashion, de gemiddelde vrouw kan er niet genoeg van krijgen, en terecht! Er is vrijwel niets zo leuk als mode en mode trends. Maar het kan soms ook een hoop problemen opleveren. We kennen allemaal wel dat gevoel wanneer je in de winkel staat en echt niet weet voor welke soort kleur je moet gaan, of welk model op dit moment in de mode is. Bij dat soort vragen ga ik jou proberen te helpen.

Vandaag hebben we het over pumps. Pumps kan een vrouw niet genoeg in haar kast hebben. Ze maken je look helemaal compleet en staan erg sexy. Maar dan moet je natuurlijk wel voor de goede pumps gaan, pumps van dit moment, pumps die op dit moment trending zijn. Maar hoe kom je er nou achter wat er op dit moment in de mode is? Allereerst kan je natuurlijk wat mode shows gaan bekijken, maar nog makkelijker en net zo leuk is om gewoon eens rond te gaan kijken in de winkels. Doe je ogen de kost en kijk naar dingen die zich herhalen. Kom je bijvoorbeeld heel veel rode pumps tegen? Dan zal de kleur rood onder de pumps op dit moment wel in de mode zijn!

Om jullie wat tijd te besparen ben ook ik de winkels in geweest. Wat mij hier erg opviel was dat er veel studs te vinden zijn. Niet alleen op kleding en tassen, maar nu ook op schoenen en dus ook op pumps! Studs zijn erg trending op dit moment en je kan er dan ook niet omheen. Studs geven jou pumps een echte boost. Veel mensen denken dat studs direct zo opvallen, maar dat hoeft helemaal niet. Je kan ook gaan voor subtiele pumps zoals in bovenstaande afbeeldingen.

Of voor wat opvallendere pumps met studs.

Heb jij niet zoveel met studs? Ga dan voor pumps in een leuk opvallend kleurtje!

Erg vrolijk en de kleur staat erg zomers.

Hebben!

weheartit.com

No more articles