FASHION magazine goes circus in nieuwe fotoshoot

FASHION magazine is een Canadees tijdschrift over mode en beauty. In het oktober nummer van dit magazine is een hele gave shoot te zien. FASHION magazine heeft namelijk samengewerkt met Cirque du Soleil voor de fotoshoot van deze maand! Cirque de Soleil is maakt shows die een combinatie zijn van circus en theater.

In de fotoshoot zie je de artiesten van Cirque du Soleil en verschillende decorstukken van de show Kurios. Model Alexandra Tomlinson poseert te midden van acrobaten, clowns, jongleurs en andere opvallende figuren. Toch is het Alexandra Tomlinson die opvalt in het bonte gezelschap, mede door de styling van Zeina Esmail. Alexandra Tomlinson is een Amerikaans model en heeft al meerdere keren op de cover van onder andere Flair en Marie Claire gestaan. Het model draagt veel verschillende soorten outfits in de shoot. In een shot is ze te zien in een enorme oranje rok met fringles, en in een ander shot draagt ze een strakke mini-jurk met overweldigende decoratie en enorme oorbellen.

Chris Nicholls is de man die deze prachtige beelden heeft geschoten. Chris Nicholls heeft al eerder foto’s gemaakt van onder andere Miley Cyrus, Lorde en Toni Garrn. Geen onbekende naam dus!

Bekijk hieronder de shoot van FASHION magazine in combinatie met Crique du Soleil:

Foto’s via FashionGoneRoque

No more articles