Fair Fashion Festival Utrecht

Op 26 oktober is het weer zover. Elk jaar, sinds vorig jaar, wordt het georganiseerd en trekt het een menigte aan mensen. We hebben het hier over het Fair Fashion Festival in Utrecht.

Tijdens dit festival kan je de hele dag fair trade mode bekijken en kopen. De hele dag staat fair trade mode in het zonnetje. He team van Fair Fashion gelooft dat fair trade fashion een stap is naar een betere wereld voor de mens en het milieu.

De bezoekers worden de hele dag geinformeerd met achtergrond informatie en ze worden voorzien van verschillende lezingen en workshops. Natuurlijk zijn de hapjes en de drankjes niet te vergeten. Daarbij komt dat het ook nog eens belangrijk is om te weten waar je al die mooie fair trade mode kunt verkrijgen. Er is daarom ook een informatiemarkt te vinden waar diverse kleding en accessoires te vinden zijn.In het programma boekje staat een lijstjeĀ  van de winkels die hieraan meedoen.

Tijdens het festival zal er in de hoofdruimte van de Winkel van Sinkel een grote modeshow gehouden worden. Hier zullen diverse duurzame merken hun kleding en accessoires vertonen. Er is ook een Fair Fashion wedstrijd. De finalisten zijn al bekend en mogen meelopen als model op de catwalk. Teven krijgt de winnaar promotie vanuit de communicatiemiddelen en de aanwezige pers.

Er is een heel programma opgezet voor deze dag, die om 13.00 uur van start gaat in Winkel van Sinkel in Utrecht. Alle activiteiten zullen eindigen rond 18.00 uur. Bekijk hun site voor de laatste updates, tijden, het programma en meer.

 

 

 

 

 

No more articles