Pictures: zo vierden de celebs Kerstmis

Merry derde Kerstdag! heb jij een jolly good Christmas gehad? Wij in ieder geval wel! En we zijn niet de enige, als we Instagram moeten geloven hadden veel celebrities ook een jolly good time! Van Rihanna tot Miley Cyrus en van de Kardashians tot Cara Delevigne, allemaal waren ze in de feeststemming.

Zo vierden Rihanna Kerstmis in Barbados bij haar familie met erg veel cadeau’s en is ze op de foto te zien als een rednosed reindeer!  Kim Kardashian is te zien in een fotobooth met haar baby daddy Kanye. De fotobooth werd geplaatst waar alle gasten foto’s konden maken. Verder zijn sisters Kendall en Kylie te zien op het kerstfeest striking a sexy pose. Natuurlijk staat de kerstboom van momanager Kris Jenner erg centraal bij de festiviteiten.

Cara Delevingne vierde Kerstmis met haar parents en deed een wedstrijdje wie kan de craziest faces maken en de meeste hoofddeksels op haar hoofd zetten.

And of course we shouldn’t forget Miley Cyrus en haar familieportret van tien jaar geleden. Zij maakten samen met haar familie precies dezelfde kerstfoto als zo’n tien jaar geleden. How sweet! 

No more articles