Fact: kerstcadeaus die je echt niet wil krijgen

Tijdens Kerst kunnen de raarste cadeau’s voorbij komen. Maar fashionista’s weten goed wat wel en niet kan. Met deze cadeau’s maak je girls écht niet blij!

Als het komt op fashion is de mening van een fashionista niet te betwisten. Dan is het natuurlijk helemaal erg als je bij Kerst een fashion crime als cadeau krijgt; de zelfgebreide foute kersttrui. Dat de trui een apart patroontje heeft is al erg genoeg, maar dat de trui daarnaast nog ongelofelijk erg jeukt. Totally not comfortable 

Daarnaast is een dieetboek compleet uit den boze. Over eten gesproken, dat doen girls nu eenmaal graag en zeker met Kerst. Dus dan kan het zo zijn dat er wat kilootjes aankomen bij de feestdagen. Daar willen we niet aan herinnerd worden door met Kerst een dieetboek te krijgen. Woman and weight: een gevaarlijk gebied. Don’t cross that line!

Bij deze regel hoort ook de weegschaal bij. Compleet verboden om een vrouw te geven. Begin nooit over een vrouw haar gewicht. Als ze haar gewicht niet eerlijk wil opbiechten, gaat ze dan ook echt niet op zo’n ding staan.

En heb jij met Kerst horror cadeau’s gekregen?

No more articles