Fact: Kate Middleton stijlicoon van 2013

Elke move die Kate maakt wordt op de gevoelige plaat vastgelegd, zo ook haar kledingstijl. En nu wordt dat mooi beloond met een fashion award.  Tweeduizend British ladies hebben Kate Middleton namelijk voor de derde keer gekozen tot het stijlicoon van het jaar.

Verder staan in de top drie de Britse presentatrice en model Holly Willoughby en zangeres Beyoncé, zo meldt de Daily Mail.

The Duchess werd gekozen omdat ze een erg herkenbare stijl heeft. Zo wisselt ze vaak ontwerpen van beroemde merken met minder dure kledingitems. De ene keer wordt ze gespot in een jurk van Zara, Topshop of ASOS of draagt ze een van de bekendste modeontwerpers. Love it or hate it. Ze kan het allemaal hebben.

Naast stijlicoon van het jaar te zijn is the princess eind april nog door Vanity Fair bekroond tot Best Dressed Pregnant Lady. Of ze hierdoor haar voorganger Prinses Diana kan verslagen is nog te betwijfelen. Zij werd namelijk bekroond als één van de meest grote stijliconen allertijden.

British royalty doet het op modegebied dus goed bij het publiek. Hoe hoog zouden onze fashionable koningin Maxima en prinses Beatrix scoren als stijliconen?

No more articles