Fact: Alexa Chung lanceert eigen fashion label

In het voorjaar van 2014 kunnen we de new fashion label van Alexa Chung gaan bewonderen. Het model heeft al eerder laten weten haar eigen modelabel te willen beginnen, maar besloot dit pas later reality te maken.

“Ik heb gewerkt voor Eyeko en Fuse, ik heb een boek geschreven, ik heb zo veel gedaan, ik heb zo veel gedaan. Maar nu heb ik tijd om te gaan zitten en er over na te denken.”, vertelt ze in het Britse editie van Vogue.

Alexa zegt zelf erg betrokken te willen zijn bij het creëren van haar eigen lijn. “Niemand gelooft tegenwoordig dat je zelf de kleding voor je label ontwerpt, zo vertelt ze in een eerdere interview met magazine Numero. “Als de collectie een flop is zeg ik gewoon dat ik er niks mee te maken had en als het een succes wordt laat ik mijn tekeningen zien als bewijs dat ik alles zelf heb gedaan.”

Eerder ontwierp Chung kleding voor other fashion labels, zoals onder meer de Amerikaanse keten Madewell. Daarnaast was ze het gezicht van campagnes van Lacoste en L’Oréal. In 2013 schreef ze It, haar eerste boek.

Wij zijn in ieder geval erg benieuwd naar de fashion label van Alexa Chung.

No more articles