exclusieve herenkleding online

Exclusieve herenkleding online

Waarom online kopen?
Online kopen is zowat de makkelijkste, relaxte en meest comfortabele manier om wat dan ook te kopen. U bent niet gebonden door winkeluren, u hoeft dus niet radeloos op zoek naar die ene vrije parkeerplaats, in de hoop die te vinden voor de winkel waar u naar toe wou zijn deuren sluit. U hoeft ook geen tijden aan te schuiven voor en pashokje en u hoeft al helemaal niet door weer en wind met uw aankopen terug naar uw wagen te stappen, waar u in het slechtste geval ook nog een parkeerboete aantreft.

Waarom exclusieve herenkleding kopen?
Na de jaren ’60, waarin een afkeer van en verzet tegen de maatschappij en haar toenmalige waarden en normen vertaald werden in parka’s, gescheurde jeans en een algemeen ‘modebeeld’ waar bij voorkeur zo weinig mogelijk bij elkaar paste, groeide opnieuw een verlangen naar stijl en klasse. Deze evolutie op zich had dan weer te maken, of was net zoals de vorige trend vooral een veruiterlijking van, een herintrede van een nieuwe maatschappelijke consensus, algemene beleefdheidsnormen en respect voor anderen. Stijlvol werd weer hip.

 

Op zoek naar stijl
Stijlvol is iets anders dan hautain of neerbuigend. Stijlvol betekent iedereen, inclusief uzelf, behandelen met respect. Het is een levenshouding die voortvloeit uit een gezonde dosis zelfvertrouwen. Daarom betekent stijlvol ook niet blindelings achter nieuwe trends en voorbij waaiende hypes aanhollen. De keuze van uw kleding, eenvoudig en elegant, wordt verondersteld uw persoonlijkheid te weerspiegelen, niet haar te vormen.

dit jaar
De kleding van het Nederlandse heren modemerk dit jaar past perfect in dit plaatje. De hele collectie werd ontworpen met het oog op de zelfbewuste modieuze man, die zijn individuele stijl weet samen te stellen uit de uitgebreide collectie en er op die manier moeiteloos in slaagt er tegelijkertijd eigentijds en tijdloos uit te zien. Het maakt dan ook niet uit of u 20 of 80 bent, u vindt altijd uw gading in het ruime assortiment dat dit jaar u te bieden heeft. Als man van alle tijden vindt U bij ons ook kleding voor alle seizoenen en gelegenheden.

Een man voor alle tijden
Gedaan met de verstikkende pakken waarin u in het zomers dadelijk oververhit geraakt en in koude winters haast bevriest. Gedaan ook met de dubbele kleerkast met nette, meestal ongemakkelijk zittende, aan de ene, en slobberige vrijetijdsoutfits aan de andere kant. Wij bieden u een breed spectrum hemden en pullovers, shorts en jassen in een casual en toch preppy stijl, geschikt voor kantoor en weekendje weg. Alle artikelen uit onze collectie zijn bovendien vervaardigd uit de beste materialen en hebben een haast perfecte pasvorm. Op die manier voelt u zich comfortabel bij alle activiteiten, en blijft uw kleding er, zelfs na een lange en vermoeiende dag, uitzien alsof u ze net heeft aangetrokken. En om het comfort ook na het dragen zo groot mogelijk te houden, zijn alle gebruikte stoffen weliswaar heel kwalitatief, maar net niet zo exclusief of teer dat u ze niet meer in de wasmachine kan stoppen. Zo geeft onze uitgebreide collectie en de diversiteit van de artikelen, die niettemin quasi alle met elkaar combineerbaar zijn, elke hedendaagse man de kans om vol zelfvertrouwen zijn eigen individualistische stijl te creëren zonder blindelings achter de laatste modehype aan te hollen.

 

dit jaar online
Als drukbezette man met vele vrienden en tal van interesses, heeft u waarschijnlijk geen of weinig tijd voor shoppen. Daarom is het wel zo makkelijk dat u de collectie nu ook online kan bestellen. U surft gewoon naar een site met aandacht voor detail en scherpe prijzen die uw zakeninstinct recht doen. En u doet dit lekker ontspannen, op het ogenblik dat u dat wil.
Online kleding kopen is daarbij niet enkel omwille van praktische elementen de makkelijkste manier om kleding te kopen. Dankzij de vele filters die in onze webshop werden ingebouwd wordt ook kiezen en combineren eenvoudiger en vooral sneller.

Hoe bestellen?
Wanneer u slechts 1 item nodig heeft is bestellen makkelijk. U kiest de gewenste kleur en maat met behulp van de vooraf gedefinieerde filters, en wij tonen u alle items die aan uw criteria voldoen. Zo kiest u tussen geruite of effen, gestipte, gestreept of geblokte overhemden, waarbij u er bovendien kan voor kiezen enkel hemden binnen een bepaald palet van kleuren te zien te krijgen. Wanneer u echter op zoek bent naar de perfecte combinatie of een nieuwe outfit, vindt u bij ons net iets meer. Stel dat u na uw hemd(en) een pullover wil aankopen. Dan kan u uiteraard ook hier een aantal kenmerken zoals maat, kleur en gewenst model invoeren. Denk hier bijvoorbeeld aan een ronde hals, een V-hals of een trui met rits, waarbij het onderscheid met een vest wel heel klein wordt. Het bijzondere daarbij is dat onze site u ook nog een keertje helpt bij het kiezen en voorstellen van die truien die best passen bij uw net gekochte hemd. Nodeloos te zeggen dat u binnen onze collectie jassen, gaande van bodywarmers en gewatteerde parka’s tot heerlijke lichte zomerjassen, zonder moeite eveneens een bijpassende overjas vindt. Voor de prijs hoeft u het ook niet te laten. Alhoewel al onze kledingstukken een exclusieve en haast preppy uitstraling hebben, volgen onze prijzen deze trend niet, maar bleven ze eerder democratisch. Bedenk daarbij nog dat de tijdloze klasse en de kwaliteit van onze collectie u zonder meer toelaat onze stukken meer dan 1 seizoen of jaar te dragen, en u weet dat u dankzij enkele doordachte muisklikken op onze webshop, met de minst mogelijke moeite het maximale effect scoort. Aarzel dus niet langer en maak vandaag al kennis met onze streelzachte, warme collectie truien en onze bijpassende overhemden. En waarom neemt u alvast geen kijkje in onze collectie shorts of bermuda’s, dan heeft u alvast iets tastbaars om u te helpen wegdromen van uw volgende vakantie.

No more articles