Ex-VS Angel Marisa Miller in verwachting van 2e kind

De voormalige Victoria’s Secret Angel Marisa Miller verwacht haar tweede kindje!

Het Amerikaanse model heeft nu een bijna twee jarig zoontje, Gavin, samen met muziek producent Griffin Guess. Griffin is haar man voor bijna 8 jaar. Samen met hem is ze nu in verwachting van hun tweede kindje.

Het lichaam van dit topmodel weet onderhand hoe ze het moet aanpakken na haar eerste kindje. Ze vertelde eerder al dat het zijn van moeder echt een zegen in in haar leven. Om dat allemaal opnieuw te mogen ervaren, is alleen maar mooier.

Met dit nieuws sluit ze zich bij een collega van Miller, ook Victoria’s Secret en Sports Illustrated model Molly Sims, die ook in verwachting van haar tweede kindje. Dit nieuws maakte zij echter al bekend in september.

Miller, die is geboren in Santa Cruz, Californië, heeft een carrière om u tegen te zeggen. Ze heeft gewerkt met Mario Testino, heeft gelopen voor onwijs veel verschillende ontwerpers en en heeft model gestaan voor meerdere internationale fashion bladen. In 2010 in ze uitgeroepen tot Sexiest Woman in the World door FHM. In 2000 trouwde ze met Jim Miller, waarvan ze in 2002 is gescheiden. Ondanks dit heeft ze wel zijn achternaam gehouden. In 2006 trouwde ze met Griffin Guess, haar huidige man. In 2012 kregen ze hun eerste kindje. En nu komt baby nummer 2 eraan.

No more articles