Eva Mendes voor Vogue Eyewear

Eva Mendes is net bevallen van een kindje en ze heeft haar eerste campagne al weer binnen. Waarschijnlijk zijn de foto’s wel genomen voor of tijdens haar zwangerschap.

Eva Mendes de bekende actrice en moeder van het kindje van Ryan Gosling is weer te zien tijdens de nieuwe advertenties van Vogue Eyewear. Eva Mendes was al eerder het gezicht van Vogue Eyewear en nu is ze voor de nieuwe campagne van herfst/winter 2014 weer te zien in mooie monturen. Tijdens de vorige campagne van Vogue Eyewear werd de fotoshoot gedaan door de wereldbekende fotograaf Mario Testino. Wie deze keer de fotoshoot heeft verzorgd is niet bekend, we weten wel dat Eva schitterde. De slogan voor de nieuwe campagne is “She’s in Vogue Eyewear”. Poserend in een reeks verschillende stijlen, variĆ«rend van kleurrijke frames tot strakke monturen, is Eva lachend te zien in mooie herfstachtige outfits.

De oude monturen van Vogue Eyewear waar Eva voor heeft geposeerd is natuurlijk al een tijdje in de winkels. Wanneer de nieuwe collectie te koop is is nog onbekend. Je kan al wel een kijkje nemen op de site van Vogue Eyewear voor deze nieuwe collectie, maar de prijzen zijn er nog niet bij vermeld. Wat vind jij van deze nieuwe collectie? Laat het weten in de reacties.

No more articles