Emma Watson voor Elle UK

Emma Watson is vooral bekende geworden door haar rol als Hermelien Griffel in de Harry Potter films. Tot haar vijfde woonde de actrice in Frankrijk en na de scheiding van haar ouders verhuisde ze naar Oxfordshire met haar moeder en haar broer. Eigenlijk lijkt Emma Watson qua persoonlijkheid wel een beetje op de rol die ze heel wat jaren heeft gespeeld in de Harry Potter films. Hermelien was heel leergierig en ambitieus, en Emma Watson zelf won op haar zevende een poëzie wedstrijd en werd toen ze acht was lid van een debatteam.

Emma Watson is een U.N. Women Goodwill Ambassador heeft laatst nog een speech gegeven over dit onderwerp. “I have realized that fighting for women’s rights has too often become synonymous with men-hating. If I know one thing for certain, it is that this has to stop.” is een van haar sterke uitspraken tijdens de speech. De Harry Potter actrice is in december te zien in de Engelse Elle en legt ook hier nog het een en ander uit over haar perspectief op feminisme.

Natuurlijk horen er bij een interview ook een paar mooie foto’s. We zien Emma in truien, blazers en jeans, een schattige blauwe playsuit en haar blonde haren in een warrige wetlook. Bekijk de foto’s hieronder.

 

Elle UK

No more articles