Emma Stone in musical

Emma Stone is binnenkort te zien in de nieuwe musical Cabaret. Ze zal de rol spelen van Sally Bowles, een zangeres die optreedt in de Kit Kat Klub in Berlijn in de jaren 30. In 1972 won Liza Minelli een oscar voor de film-versie van deze populaire musical.

Emma Stone is het wel gelukt om in een korte tijd een grote naam te maken van zichzelf. Eerder schitterde ze al in de jaren 20 film genaamd Magic Moonlight. En nu gaat ze 1o jaar verder richting de jaren 30. Nu heeft de roodharige de meest sexy rol te pakken. En dat is wel te zien als je kijkt naar de eerste foto (onderaan artikel) die is uitgekomen van de actrice. Ze is te zien in een pikant lingerie setje en kniekousen terwijl ze een microfoon vasthoudt. Door haar over de top make-up ziet ze er bijna uit als een popje.

De musical Cabaret speelt zich af in de jaren 30 in Berlijn. Sally, de rol van Emma, zingt in een nachtclub genaamd de Kit Kat Klub. Haar musical debuut zal op 11 november plaatsvinden in The Big Apple en dat belooft heel wat steamy outfits. Emma vertelde iets over de eerste keer dat ze de musical zelf zag: “It was the most inappropriate show to take a 9 year old to,” zegt ze. “So do not bring your kids!”

 

No more articles