Emma Roberts’ sieradenlijn voor BaubleBar

Het Amerikaanse sieradenmerk BaubleBar heeft als nieuwe gast Emma Roberts gevraagd om een lijn te ontwikkelen. Emma is de samenwerking aangegaan en heeft een collectie uitgebracht die bestaat uit 19 topstukken.

Er komen nog meer ontwerpen van de actrice. Emma sprak tijdens de shooting van American Horror Story in New Orleans over haar sieraden filosofie, de shoot voor het sieradenmerk en zich aankleden voor de Big Easy. Ze wilt al zo lang iets gaan ontwerpen. Dit wilt ze al sinds ze een klein meisje was. Ze houdt van fashion en van style. Door de jaren heen is de samenwerking werkelijkheid geworden en is het meer gaan draaien om de juiste fitting. Ze zegt dat BaubleBar en zij de liefde al hadden voor elkaar. Het gebeurde allemaal heel natuurlijk en gemoedelijk. Toen ze eindresultaat eindelijk zag, was ze zo opgewonden dat ze door het huis sprong. Zo vrolijk en gelukkig was ze.

De sieradenlijn ziet er geweldig mooi uit en bevat enorm veel kleur. het bevat als basis zowel goudkleurige sieraden, als zilverkleurig. Wat je kan vinden in de collectie zijn kettingen, armbanden, oorbellen en ringen. Emma heeft statement kettingen in haar collectie verwerkt en dat nog wel op zo’n manier dat als je ze gewoon ziet, denkt dat ze heel booming zijn, maar als je ze dan draagt, het heel redelijk en netjes oogt. En door de kleur geeft het een pop of colour in het geheel.

Je kan de sieraden bestellen via de site van BaubleBar.
No more articles