Emily DiDonato x Tacori Jewelry

Tacori Jewelry heeft weer een nieuwe collectie uitgebracht en het model dat schittert in de nieuwe foto’s is Emily DiDonato.

Het 23 jarige model Emily DiDonato is te zien in de nieuwe advertentiefoto’s van de nieuwe collectie van Tacori Jewelry. In één foto is Emily te zien in een wit badpak met een mooi mannelijk model in haar armen. Op deze foto zie je goed hoe de nieuwe collectie van Tacori eruit komt te zien. Ze draagt een zilveren ring met een grote steen en mooie zilveren oorbellen. Op een andere foto is ze te zien in een stoel in een witte outfit. Door haar felblauwe ogen passen de blauwe sieraden die ze om heeft erg mooi bij elkaar. Ook draagt ze een gouden armband. De fotograaf voor deze fotoshoot is Lachlan Bailey. De campagne is ook opgezet door Erik Torstensson van Wednesday Agency.

DiDonato is onder andere een model voor Victoria’s Secret en L’Oreal Paris. Ze is pas geleden gezien in ELLE Frankrijk, V Magazine en VOGUE Australië. Ze behoort ook tot de top meest sexy modellen en ‘the money girls’.

Wanneer de nieuwe collectie in de winkels ligt is nog onbekend. Voor nu hebben we alleen deze prachtige foto’s van het Amerikaanse supermodel.

No more articles