Emily DiDonato voor VOGUE Spanje

De tijd waar meer beter was, ofwel de jaren 80. De tijd dat alles goud was heeft de inspiratie voor deze fotoshoot gegeven voor VOGUE Spanje. Super model Emily DiDonato schittert in outfits van Moschino, Versace, Donna Karan en nog meer.

Emily DiDonato, het 23 jarige supermodel, is te zien op de nieuwe cover van VOGUE Spanje. Op de cover draagt Emily een mooie zwarte jurk en laat ze haar mooie witte tanden zien. De foto’s zijn gemaakt door fotograaf Miguel Reveriego en gestyled door Belén Antolín. Emily DiDonato is sinds 2008 een model en werd echt bekend in 2009. Zij begon toen met een campagne voor Guess en kort daarna deed ze een reclame voor Ralph Lauren. Emily is deels Italiaans, Iers en Native Amerikaans.

DiDonato is onder andere een model voor Victoria’s Secret en L’Oreal Paris. Ze is pas geleden gezien in ELLE Frankrijk, V Magazine en VOGUE Australië. Ze behoort ook tot de top meest sexy modellen en ‘the money girls’.

Wanneer deze uitgave van VOGUE Spanje uitkomt is niet bekend. We hebben hieronder wel de allermooiste kiekjes van de fotoshoot van Emily DiDonato. Ze ziet er prachtig uit met haar voluptueuze lippen, smokey eyes en haar volle haar. Zagen we er allemaal maar zo uit.

No more articles