Elsa Hosk in Free Peole’s lookbook

Free People is een Amerikaanse kledingketen die kleding verkoopt voor de bohemian lifestyle. Het merk verkoopt ook accessoires, ondergoed, schoenen en zwemkleding. Free People is onderdeel van Urban Outfitters. Dick Hayne begon zijn kledingketen als Free People, veranderde toen de naam naar Urban Outfitters en voegde later de lijn Free People toe.

De Zweedse Elsa Hosk is als model voor de lookbook van de herfstcollectie van Free People gekozen. Elsa Hosk ken je misschien van haar werk met H&M, Dior, Dolce & Gabanna en Victoria’s Secret.

Zoals we van Free People gewend zijn is ook deze collectie week bohemian chic. Als het aan Free People lag dragen wij deze herfst veel kant, grote hoeden, oversized sweaters en joggingbroeken. Ook is de over the knee laars weer gespot. Ook in lookbooks van andere herfstcollecties kwamen we deze schoen al tegen.

Kleuren die veel voorkomen in de lookbook zijn alle soorten en tinten grijs, donker mosgroen, zwart, wit, navy, donkerrood en camel. Opvallende etnische prints in donkere kleuren en kledingstukken met luipaard print mogen dit seizoen ook weer.

Wat vind jij van de herfst lookbook van Free People? De kleding is te bestellen via de website van Free People.

 

Free People herfstcollectie lookbook

No more articles