Ellen Page voor W Magazine

Ellen Page, de 27 jarige actrice. verscheen laatst op de cover van W Magazine. Ze droeg alleen een zwarte onderbroek en een cape om haar schouders.

Ellen Page, bekend van de film Juno, laat een kant van haar zien die we nog nooit eerder hebben gezien. Page is meestal alleen te zien in baggy kleding als ze is. Nu weten we dus wat daaronder zit, een mooi strak buikje! Voor de cover van W Magazine heeft ze alleen een zwarte onderbroek aan en een zwarte cape. De cape is van Paule Ka en ze draagt ondergoed van Calvin Klein. Zo lopen we allemaal door het huis toch? In W Magazine deed ze ook nog een interview. Ze vertelde dat ze vanaf kleins af aan al wist dat ze een actrice wilde worden. Ellen, die geboren is in Canada, begon al met acteren toen ze 10 jaar oud was.

Kort geleden is de actrice uit de kast gekomen. “I am tired of hiding and I am tired of lying by omission. I suffered for years because I was scared to be out. My spirit suffered, my mental health suffered and my relationships suffered. And I’m standing here today, with all of you, on the other side of all that pain.”, vertelde ze voor een groot publiek.

W Magazine’s oktober uitgave heeft meerdere covers, zo verscheen Cara Delevingne en Naomi Campbell ook op hun eigen cover. De oktober uitgave heet The New Royals.

No more articles