Eerste NARS Cosmetics Store in Melbourne

Afgelopen maand heeft NARS Cosmetics haar deuren geopend voor het Australische volk. Dit is de eerste winkel die NARS opent in Australiƫ, Melbourne.

De opening werd groots versierd. Er waren onwijs veel mensen aanwezig. De winkel zelf is geopend met personeel en al. Alle klanten werden voorzien van een goodiebag bij het verlaten van de winkel. Het personeel stond open voor haar klanten en hielp maar al te graag met alle vragen. Alle producten die NARS heeft zijn in deze winkel te koop. En zelfs als je bij NARS nog niet eens alles zou kunnen vinden, kan je er meteen naast nog terecht voor de dingen die je niet bij NARS hebt kunnen vinden. Daar is namelijk een een Mecca Cosmetica’s geopend, tegelijkertijd met NARS.

NARS is een geliefd beauty merk over de hele wereld onder de beauty lovers. Ze hebben altijd kwalitatief goede producten voor een betaalbare prijs. Beauty guru’s uit alle landen zijn er helemaal gek op. Iedereen heeft er wel iets van liggen thuis. Helaas is dit merk niet te koop in Nederland, maar je kan het wel online bestellen. Zeker voor de feestdagen zullen ze daar super blij zijn. Nu kunnen ook zij een mooi make-up cadeau krijgen onder de kerstboom.

No more articles