Dunne truien

Een functioneel en tegelijkertijd modieus kledingstuk wat de laatste tijd erg trendy is, is de dunne trui voor heren. De dunne trui kan zowel gedragen worden in de zomer als in de winter. In de winter met een jas en op zichzelf tijdens een zomeravond. Er zijn veel verschillenden soorten en maten wat betreft dunne truien, zo zit er voor ieder wat wils bij. Er zijn dunne truien voor nette gelegenheden, denk bijvoorbeeld aan v-neck truien. Maar er zijn ook dunne truien die juist heel casual zijn door middel van bijvoorbeeld een opvallend printje of een inspirerende quote. Zoals eerder vernoemd, zijn dunne truien geschikt voor elk seizoen, dit kan doordat een look met een dunne trui makkelijk op- en af te bouwen is. In de herfst doet u er een overhemd onder, in de winter een warm jasje er overheen. De dunne trui is dus echt een noodzakelijk item voor de klerenkast van een man!

Wat de dunne trui dus nou zo leuk maakt zijn alle kanten waar u ermee op kunt, een dunne trui kan altijd aan- of juist afgekleed worden en is daarbij passend in bijna elke situatie. Voor een aangeklede look kunt u eenvoudig een pantalon uit de kast trekken en deze combineren met de dunne trui met daaronder een overhemd of een colbertje over de trui heen. Het is belangrijk dat bij deze look de dunne trui geen print of tekst heeft, een effen trui zal zorgen voor het netste resultaat.

Voor een meer casual look met een dunne trui kun je het beste een trui uitkiezen die bedrukt is of voorzien is van een motief. Een erg trendy optie is bijvoorbeeld een trui met een opmerkelijke quote erop. Het leuke aan een dunne trui is dat de outfit uit meerdere laagjes kan bestaan, door de dunheid van de trui. Bij deze look is het erg leuk om over de trui bijvoorbeeld een houthakkersblouse te dragen, in combinatie met een wat stoerder afgewerkte broek en sneakers is de hippe outfit compleet. Deze look is perfect voor bijvoorbeeld een date of een dagje naar een festival.

Een dunne trui kan ook prima worden gecombineerd met een basic spijkerbroek en sneakers, voor een alledaagse outfit. Het leuke aan een dunne trui is dus alle kanten waarmee je er op kunt gaan. Door bij die alledaagse look bijvoorbeeld een leren jack en ketting toe te voegen krijgt de outfit heel snel al een andere wending. Zo kunt u oneindig doorgaan, met een legergroene chino en een lichtbruine hoed krijg je meteen al een boho gevoel.

Het handige aan een dunne trui is dus dat ie u niet alleen warm houdt zonder een dikke, kriebelige, wollen trui te zijn, maar ook dat de dunne trui in elke kledingkast thuishoort en aansluit. Een dergelijke trui is een goede basis voor elke outfit, wat uw stijl of smaak ook is, u kunt alle kanten op gaan. Er zijn veel verschillenden soorten en maten dunne truien, wij van dit jaar hebben een ruime selectie waarbij er altijd wel eentje bij zit voor u. Of u nou wilt gaan voor een effen trui, of voor een dunne trui met een printje of bedrukking, bij dit jaar hebben we het allemaal voor u bij elkaar gezet.

[spb_section spb_section_id=”18805″ width=”1/1″ el_position=”first last”]

No more articles