Dress Red!

Misschien had je hier al over nagedacht, maar het is tijdens deze feestdagen helemaal hip en happening om je rood te kleden. De meeste mensen gaan vaak voor klassiek zwart of donkerblauw. Jij kan gaan shinen en in het rood gaan. Zo val je meer op en het staat ook nog eens veel mooier.

Mensen die vaak zwart dragen, grijpen voor feestjes ook meteen voor zwart. Stop! Doe dit niet. Draag eens een keer een kleurtje dat als zwart aan kan voelen. Rood is hier perfect voor. Het begin zal even wennen zijn, maar later op de avond zal je eraan gewend zijn. Voor jou voelt het raar, maar wacht maar tot je al die mooie en leuke complimentjes krijgt. De rood vraagt namelijk uit zich zelf al om complimentjes. Het model van de jurk maakt verder niet uit, maar het gaat om de kleur. Zorg ervoor dat de kleur echt booming is en echt een aanwezigheid is.

De sieraden en accessoires die je erbij kan dragen, kunnen variƫren van goud tot zilver. Ook de kleurtjes in de sieraden mogen er best uitspringen. Wees creatief en vooral niet bang om wat colour blocking te gebruiken. Dit zorgt voor nog meer sprakle. Een paar mooie en elegante hakken erbij en you are ready to party!

No more articles