Draped skirt

De draped skirt. Ooit van gehoord? Het is een a-symmetrische rok die éen deel van je been bedekt net tot aan je enkel en je andere been is bloot. Raar idee misschien, maar ze zijn super fashionable.

Het is weer eens wat anders dan de maxi rok met een split aan de zijkant. Met je draped skirt laat je nog meer been zien. Erg sexy! Nu het wat kouder wordt zou ik ‘m niet zo snel aandoen voor een dagje weg. Ze zijn wel super geschikt voor een avondje uit. Vlieg je in de kerst- of herfstvakantie nog naar een warm land dan zou ik deze zeker weten meenemen. Want als het warm is kan je ‘m wel gewoon dragen wanneer je maar wilt.

Zara verkoopt een erg leuke draped skirt, maar dan is ‘ie aan allebei de kanten even kort, net als een mini rokje. Als je er eentje neemt die a-symmetrisch is kan je toch nog een beetje been verbergen. Ze komen ook in heel veel verschillende kleuren en je kan ze overal shoppen. Wij hebben er eentje gevonden van LA Sisters. Deze komt alleen in ’t zwart en verkrijgbaar voor 49 euro.

De enige echte Queen B is laatst ook gespot met een draped skirt. Dus voeg nu zelf ook een draped skirt toe aan je wardrobe.

Shop de zwarte draped skirt op de website van LA Sisters.

No more articles