Doutzen Kroes = Woman of the Year

Onze eigen Doutzen Kroes heeft gister de Glamour Woman of the Year Award gewonnen! Het event werd gehouden in het Amstel Hotel in Amsterdam en er waren onwijs veel gasten en aanwezigen.

Tijdens dit event van Glamour worden de meest inspiredende vourwen van onze generatie bekroond met een Award. Dit jaar ging Doutzen er dus vandoor met de Woman of the year Award. Deze grote titel is dan ook helemaal op z’n plaats bij de VS Angel. De Hollandse schone liep een paar weken terug de jaarlijkse Victoria’s Secret Fashion Show in London. Toen kreeg ze ook alle aandacht van de pers, aangezien ze haar stak getrainde killer body liet zien op de catwalk. En dat vlak na de geboorte van haar tweede kindje. Naast haar bekendheid in Nederland, is ze een wereldwijd ook een graag geziene figuur.

De hoofdredacteur ban Glamour noemt het 29-jarige model een icoon van haar generatie: ”Doutzen durft haar dromen na te jagen, is een empowering en maatschappelijk betrokken”, aldus Sanen Groot Koerkamp. Doutzen was was samen met haar man Sunnery James aanwezig om de prijs in ontvangst te nemen. De Friezin was de niet de enige vrouw die deze avond in de prijzen viel. Maarty Verhoef , model van het moment, ontving de award in de categorie Fashion. Sanne Vogel werd bekroond met de Creative Award voor haar prestaties als film-duizendpoot.

Naast de bovengenoemde namen waren er nog veel meer bekende mensen aanwezig. Dit zijn er slechts een paar. Het was een groot feest!

 

No more articles