Doorzichtige kleding

Sommige kledingontwerpers begrijpen niet altijd dat bepaalde dingen gewoon niet gedragen gaan worden, of mogen worden. Een goed voorbeeld hier van is een doorzichtig kledingstuk. Waarschijnlijk vinden ze het sexy of willen ze gewoon een soort statement maken, maar dat is geen goede reden. Er zijn zo veel mensen op de wereld die doorzichtige kledingstukken dragen. Dit zijn vaak mensen die dat beter niet kunnen doen. Een voorbeeld van een vreemd doorzichtig kledingstuk is een rok van ASOS. Het is eigenlijk een hoog broekje waar een doorzichtige rok aan vast zit. Maar waarom zou je dat doen? Het ziet er niet echt leuk uit en het lijk als of je in je onderbroek loopt. Sommige mensen doen wel eens kleding aan waarbij er meer van het lichaam te zien is dan bij andere mensen, maar dit gaat misschien wel een beetje ver.

Asos.com

Er zijn waarschijnlijk ook niet heel erg veel mensen die dit ‘rokje’ gaan kopen aangezien het herfst aan het worden is. Dat is iets te koud, en mensen zullen vast ook wel een beetje vreemd om kijken. Het broekje wat onder het rokje zit is zilver met glittertjes. Dit zou heel misschien nog wel grappig zijn voor met kerst, maar of je familie hier nou heel blij van wordt? Ik denk dat veel mensen het er over eens zullen zijn dat dit een leuk en grappig kledingstuk is, maar wel voor een soort themafeestje. Je kunt hier beter niet in gaat lopen als je naar school of kantoor moet.

zara.com

 

Een ander voorbeeld van een doorzichtig kledingstuk is een doorzichtige blouse. Dit kan juist wel heel erg leuk zijn. Veel winkels verkopen op dit moment gekleurde blousjes die een beetje doorschijnen. Ze zijn dus niet volledig doorzichtig, maar wel een klein beetje. Dit is juist sexy en misschien kun je er wel een leuk kante hemdje onder dragen. Het staat ook nog eens heel erg vrolijk met lekker weer of in de grauwe herfst. Het is een goede combinatie met een leuke spijkerbroek of een rokje en een legging. Koop verschillende kleurtjes of probeer eens een keer een printje. Bloemenprint of dierenprint zijn helemaal leuk voor in dit seizoen.

zara.com

No more articles