Donkergroene all stars

Mijn lievelingsschoenen zijn al een hele tijd All Stars. Deze schoenen zijn zo fijn! Er zijn ook zo veel soorten en modellen, daarom kan ik ze overal bij dragen. Een kleur die ik nog nooit geprobeerd heb, is groen. Ik zie eigenlijk ook niet zo vaak groene All Stars, ik denk dat het tijd is dat ik deze leuke kleur eens ga aanschaffen.

Groen is een kleur die al een lange tijd in de mode is. Eigenlijk kun je ook erg veel kleuren met groen combineren. Ik vind donkerblauw en roze bijvoorbeeld heel erg mooi staan bij groen, vooral bij donkergroen. Hier onder staan All Stars in verschillende kleuren groen. Er zijn nog veel meer kleuren groen, maar ikĀ  vind dit de mooiste kleuren.

Groene All Stars staan mooi bij blauw, dus je kunt ze in de zomer makkelijk onder een shortje dragen. Je ziet op deze foto dat dat erg zomer staat. Dit is de hoge versie, maar ik denk dat de lage versie ook erg leuk staan onder een kort broekje. Deze kleur groen vind ik erg fris.

Deze kleur groen is al weer iets feller, maar nog steeds een beetje donker. Deze kleur vind ik goed bij de lente passen. Onder een donkere of een lichte spijkerbroek vallen deze leuke sneakers heel erg op.

Dit vind ik een van de mooiste kleuren groen voor een All Stars. Dit is een erg donkere kleur, het lijkt een beetje op olijfgroen. Ze zijn ondanks dat ze donker zijn toch vrolijk. Deze schoenen kunnen bijvoorbeeld erg leuk staan onder een pastel roze skinny jeans.

 

Dit zijn lage All Stars, dat vind ik meestal het leukste in de zomer. Je kunt deze schoenen ook eens onder een jurkje dragen met bijvoorbeeld roze bloemen. Dan heb je een zomerse en een sportieve look te gelijk! Je hebt dan ook nog eens een hele comfortabele outfit.

weheartit.com

No more articles