Donkere spijkerbroek combineren

Donkere spijkerbroek combineren zijn erg mooi, handig en makkelijk te combineren. Vaak kopen mensen liever geen spijkerbroek omdat er ook een paar nadelen aan zitten. Het zijn alleen wel nadelen die makkelijk te verhelpen zijn! Een van de nadelen is dat een donkere spijkerbroek snel afgeeft. Dit kan in de was zijn, op een bank of stoel of gewoon op je benen.

Het is natuurlijk helemaal niet fijn als je steeds het idee hebt dat je overal blauwe sporen achter laat. Maar hier is gelukkig een oplossing voor! Je kunt je spijkerbroek een paar uur in een teil met azijn leggen of het met azijn wassen. Dit wordt al vele jaren gedaan. Azijn zorgt er namelijk voor dat de kleur zich goed aan de stof hecht. Daarna kun je donkere spijkerbroek combineren, ook met lichtere kleding.

Je kunt je broek daarna nog even goed uitspoelen of nog een keer wassen en daarna heb je nergens meer last van. Het is niet zo dat de kleur vervaagt of anders wordt. Veel mensen denken dat alleen goedkopere broeken kunnen afgeven, maar dat is niet het geval. Leg je nieuwe aanwist dus eerst even in een teil met azijn en je hoeft je geen zorgen meer te maken.

Donkere spijkerbroeken zijn goed te combineren met kleuren of lichte kleding. Een ander voordeel van een donkere spijkerbroek is dat het je meestal afkleed. Ook staat het stoer als er bijvoorbeeld leuke details zoals studs of scheuren zijn toegevoegd. Let wel goed op de wassing van de broek. Want als er op de bovenbenen lichte strepen staan kleed hij juist niet af omdat de aandacht dan naar de strepen worden getrokken en dus naar je bovenbenen.

Donkere jeans kun je goed combineren met iets ‘lievere’ kleding. Met een lichte broek zal dit waarschijnlijk snel soft of saai staan, maar met een donkere jeans kan dit prima. Donkere jeans zijn ook erg leuk in de herfst en winter omdat donkere jeans vaak van dikke stof worden gemaakt. Dit is veel warmer dan een andere broek.

Als je een donkere broek zou willen kun je bij eigenlijk elk merk terecht. Iedere mode winkel en erg groot merk heeft een donkere jeans in hun collectie. Veel plezier met donkere spijkerbroek combineren.

zara.nl

No more articles