Donker blauwe pumps

Ga dit seizoen voor de kleur donker blauw! Naast dat donker blauw één van mijn lievelings kleuren is, is de kleur dit seizoen ook nog eens hartstikke trending! De kleur donkerblauw is makkelijk te combineren en is daarmee ook een echte must have voor jou kledingkast.

Ga dit voorjaar voor een paar hoge hakken! Door het dragen van hoge hakken lijken jou benen langer, dunner en eleganter. Een uitkomst voor elke vrouw die niet zo zeker over haar benen is en wel wat meer zekerheid kan gebruiken. Daarnaast staan hakken ook erg chique en feestelijk en zijn ze daarom uitermate geschikt voor gelegenheden als gala’s en feestjes.

Ga dus voor de kleur donkerblauw en zo hoog mogelijk! Heb jij moeite met het lopen op hoge hakken? Ga dan niet voor een naaldhak! In de winkel zullen ze vast erg mooi staan, maar je zal er al snel spijt van gaan krijgen doordat je op naaldhakken heel snel pijnlijke voeten krijgt. Op jou feestavond wil je natuurlijk wel kunnen dansen. Ga daarom voor een lagere hak, of ga voor een sleehak. Ook bandjes bij de enkels zijn erg handig. Zo heeft je voet veel meer steun en kan jij het veel langer uithouden op je hakken en ook nog gewoon lekker dansen.

Koop je hakken online! Hier heb je namelijk een veel groter aanbod en kan je dus ook veel specifieker zoeken.

Test hakken altijd van te voren in de winkel even uit. Het is zonde wanneer jij er bij thuiskomst achter komt dat je eigenlijk helemaal niet op de hakken kan lopen of dat de hakken te klein of te groot zijn. Vraag dan ook altijd in de winkel even aan de winkelier of je even op de hakken zou mogen lopen.

Deze hakken zijn super elegant en de donker blauwe kleur staat erg chique!

Perfect voor een gala of een andere feestavond. Kort jurkje erboven en jou look is helemaal compleet!

weheartit.com

No more articles