Donker blauwe pumps

Een paar nieuwe hakken nodig? Ga dan voor een paar donker blauwe pumps! Donker blauw is een van mijn favoriete kleuren, maar dat is natuurlijk smaak gebonden. Al ben ik niet de enige die de kleur erg mooi vind. De kleur is namelijk weer erg in opkomst. Het is je dan ook vast al wel opgevallen dat de winkels weer vol liggen met artikelen in de kleur donker blauw. Zo ook de pumps! Wil jij er dus volgens de laatste trends bijlopen? Ga dan vooral voor een paar pumps in de kleur donkerblauw!

Een mooie kleur om donkerblauw mee te combineren is de kleur rood. Vaak wordt donker blauw gecombineerd met kleuren als wit en zwart. Gewoon neutrale kleuren dus. Dit is erg zonde, want de kleur kan namelijk op veel meer en ook veel leukere manieren gecombineerd worden! Heb jij binnenkort een gala en ga jij voor een rood jurkje? Ga dan ook zeker voor een paar hoge donker blauw pumps erbij!

Deze pumps zijn erg hoog, maar daardoor ook erg sexy. Let er wel altijd op dat je op de hakken kan lopen. Heel vaak kopen mensen pumps met een hoge hak zonder er eerst een stukje op te hebben gelopen. Ze komen er dan naderhand achter dat ze eigenlijk geen meter vooruit komen op de hoge hakken en dan blijven de pumps achter in de kast liggen, ongebruikt. Dat is natuurlijk erg zonde en dat kan je vrij gemakkelijk voorkomen. Vraag de winkelier gewoon even of je op de hakken mag lopen zodat je kan kijken of ze ook daadwerkelijk goed zitten. Let hierbij vooral goede op de maat. Met name te kleine schoenen kunnen zorgen voor erg pijnlijke voeten en dat wil jij natuurlijk niet. Ook is het wel handig als jij lekker kan dansen op je hakken.

Erg elegant, en erg sexy!

Draag ze onder een kort jurkje.

Deze pumps zijn ook erg geschikt voor warm zomerweer.

Hebben!

weheartit.com

No more articles