Dolce & Gabanna pumps

Dolce & Gabanna hebben een gedurfde, maar toch leuke weg met de accessoires genomen. In plaats van het maken van bewezen ontwerpen, heeft het label het voor elkaar gekregen om met elk design indruk te maken. Het merk heeft dit keer, t.o.v. het focussen op hoge hakken, een breed assortiment van loop-vriendelijke alternatieven waarmee je deze zomer zeker je terloopse kleding kunt opleuken.

Wedges zijn erg populair in de zomer. Zeker wanneer we beschouwen dat deze de allure van hoge hakken combineren met het comfort van platte sandalen.

 

 

Een scala aan texturen transformeert elk design in een leuk meesterwerk dat zeker de aandacht zal trekken. Florale elementen, contrasterende texturen, complexe structurele details samen met heldere gewaagde tinten geven deze nieuwe designs echt een ‘wow’-factor.

Door het grote aantal variaties om mee te experimenteren, zullen de liefhebbers van deze collectie zeker wel iets vinden waar ze van houden.

Het merk biedt ook zeker veelzijdige en verzachte opties aan. Fans van het label hebben de mogelijkheid om uit een reeks van alternatieven te kiezen. Deze alternatieven variëren zich van ingetogen tot gebalanceerd en interessant. Probeer om dingen te complementeren met kleurrijke accenten. Begin met accessoires die een leuke vibe hebben maar niet te wild zijn. Pas deze dan zelf aan zodat ze bij het nieuwe seizoen passen. Op deze manier kun je je eigen gemoedstemming ook instant verbeteren.

No more articles