DKNYxCara

In de afgelopen twee jaar hebben we Cara Delevingne in maar liefst vier campagnes van DKNY gezien. Het New Yorkse merk staat vooral bekend om haar sportieve urban style, een stijl die Cara Delevingne ook graag draagt in haar vrije tijd. Het leek dan ook gewoon bijna vanzelfsprekend dat DKNY en Cara Delevingne vorig jaar bedachten om samen een collectie uit te brengen.

De 15-delige capsule collectie is het resultaat van deze samenwerking. In de collectie vind je sportbroeken met Cara’s naam op de heupband, bomberjacks, sport-bh’s, beanies, onesies en jumpsuits. Er is veel gebruik gemaakt van zwart, afgewisseld met felle kleuren zoals neon geel. Ook kom je in de capsule collectie shirt met gekke prints en teksten tegen.

Cara Delevingne heeft zelf het persbericht voor de collectie geschreven en is ook te zien in de campagne van de capsule collectie. In de campagne beelden is Cara te zien met nog zes andere modellen. Deze modellen zijn, net als Marc Jacobs al eerder deed, gescout via social media. Tussen de modellen zit onder andere een fotograaf, een student grafisch ontwerpen en nog meer. Een van de Instagram modellen heeft voor de helft paars haar en de andere helft van haar hoofd kaal geschoren en een van de jongens draagt zijn haar in Miley Cyrus knotjes. De styling past goed bij de wat alternatieve kleding die in de capsule collectie zit.

 

Beeld: Fashiongonerogue

No more articles