Dit is de nieuwste campagnevideo van Alexander Wang x H&M

Er is weer een klein snippertje met nieuwe informatie over de collectie van Alexander Wang voor H&M! Want de keten geeft traditiegetrouw iedere keer maar een heel klein beetje informatie weg over de designersamenwerking. Bij Wang begon het met alleen een foto van een sleutelhanger met een bokshandschoen, vervolgens lekten er steeds meer foto’s van de collectie. En nu krijgen we dus deze video onder ogen.

Deze dook gisteren op op het Instagram account van de keten en hij is nogal eh, trippy. In moordend tempo zijn snapshots van de collectie achter elkaar geplakt waardoor je het filmpje eigenlijk twee keer moet kijken voor je weet wat je nu precies hebt gezien. Dit maakt het natuurlijk alleen maar mysterieuzer: de sportkleding die wel te zien is is namelijk wel behoorlijk hebberigmakend. Maar goed, er staat niet voor niets bij de post op Instagram: ‘taking sportswear to the next level!’

Gelukkig hoeven we nog maar eventjes te wachten tot we de collectie met onze eigen ogen kunnen zien: 6 november is de dag dat de collectie in de schappen ligt.

En oh ja: het filmpje kan je hieronder bekijken. Wat vind jij ervan?

Laden

Taking sportswear to the next level! Get ready for #ALEXANDERWANGxHM

Weergeven op Instagram

No more articles