Distressed Skinny Jeans

Een goede spijkerbroek is misschien wel het belangrijkste element in je kledingkast. Een goede jeans kan de basis zijn van heel veel verschillende outfits. Een mooie, goede jeans is dus een item dat echt niet mag ontbreken in jouw kledingkast. Toch blijkt het nog best lastig om de perfecte jeans te vinden. Speciaal voor de meiden die nog op zoek zijn naar een fijne jeans hebben wij de Shop Suggestion van vandaag uitgezocht!

Misschien is deze distressed skinny jeans van de Engelse webshop Asos. Een distressed skinny is anders dan een destroyed skinny jeans. Een broek die destroyed is heeft vaak grote gaten en schuurplekken, terwijl een distressed skinny minder opvallende beschadigingen heeft. Deze distressed skinny jeans van Asos heeft twee wat grotere gaten en verder enkele oppervlakkige  beschadigingsdetails. De broek heeft een strak en vrij laag model, weer eens iets anders dan alle high waist broeken die je waarschijnlijk in je kast hebt hangen. De broek heeft twee broekzakken, en ja hier kan voor de verandering ook iets in! Niks is vervelender dan een broek met neppe zakken.

Door de distressed details ziet de broek er net wat spannender uit dat een normale spijkerbroek. Hierdoor is de broek een ideaal voor een stoere outfit met chunky boots een een leren jasje of oversized vest. Qua kleur kan je met spijker elke kant wel op, er is bijna geen een kleur die niet mooi zal staan op deze broek!

En wat denk je? Zou dit jouw perfecte jeans kunnen zijn?
Je shopt hem op de website van Asos voor €49,76

No more articles