Disaronno X Versace

We houden allemaal wel van een lekker drankje. Een amaretto wel te verstaan, die kan er wel in. Tenminste… Het moet je smaak zijn. Maar ook als het niet je smaak is, is dit een mooie fles.

Ja, een fles. Nu raadt je het al. Ammaretto liqueur Disaronno is een samenwerking aangegaan met het modehuis Versace. De fles is super mooi en chique geworden. Het is licht blauw met witte en gouden motieven erin. Het typische Versace motief. Het is volgens William Grant het perfecte cadeau voor de feestdagen en zal dan ook veel voorkomen op het verlanglijstje.

De samenwerking is bedoelt voor Fashion 4 Development en wordt hiermee gesteund. Dit wordt mede gefinancierd door de Verenigde Naties. De opbrengsten hiervan gaan gaan deels naar unieke ontwikkelingsprojecten in Afrika.

Het ontwerp van de fles in gebaseerd op de Versace Home Collection. Deze stijlvolle fles hoort thuis is elke trendy drankkast en is de komende winter het perfect cadeau voor alle modeliefhebbers, maar ook zeker de drankliefhebbers. Zeker als je van high class houdt, is dit dubbel.

Augusto Reina, CEO van ILLva Saronno, zegt dat ze enorm trots zijn dat ze voor de tweede achtereenvolgende jaar een van ’s werelds beste Italiaanse modehuizen tot onze partners mogen rekenen. Het is een grote eer voor ze om na Moschino nu ook Versace op het lijstje te schrijven met wie ze hebben samengewerkt.

Voor een perfecte en typische Versace Disaronno heb je het volgende nodig.

  • 25ml DISARONNO
  • 50ml Vermouth
  • 50ml limoen sap
  • Shake de ingrediĆ«nten met ijs
  • Schenk uit in een Tumbler glas met crushed ijs
  • Top af met Prosecco
  • Besprenkel met Blue CuraƧao

Cheers!

De fles is vanaf 1 oktober wereldwijd verkrijgbaar bij slijterijen en in 10 conceptstores, waarom een in Amsterdam.

No more articles