Disaronno wears Versace launch party

Gisteravond was het dan eindelijk zo ver. Nadat de meeste landen hun eigen launch party al gehad hadden was Amsterdam ook aan de beurt. Op maandag avond een dik feest? Ja hoor, dat kan gewoon. De launch vond plaats in Americano Bar & Kitchen in hartje Amsterdam. En wij waren erbij!

Zoals natuurlijk wel bekend is is de fles die Versace heeft ontworpen voornamelijk blauw. En dat zagen we ook duidelijk terug in de decoratie tijdens het event. Van ver zagen we de blauwe lichten al schijnen. De prachtige DJ Sunny Jansen zorgde de hele avond voor te gekke muziek. Je kon overal op de foto met de prachtige fles en er waren zelfs mini flesjes. Ook kon je te gekke foto’s maken in een Photo Booth die ook aanwezig was. En natuurlijk op de foto met de fles zelf!

Tijdens deze party waren er natuurlijk ook wat bekende mensen aanwezig. Hierbij kan je denken aan Bastiaan van Schaik en Victoria Koblenko, maar ook Valerio Zeno is gezien. Er waren ook veel Youtuber’s aanwezig. Sommige zijn echt bekend, sommige minder. Die herken je dan niet, maar de gene die we wel kenden hebben we dan ook zeker gespot en van top tot teen bekeken. De mensen daar waren echt super fashionable gekleed en bijna iedereen was in het zwart. Want ook de dress code was super strikt. In de uitnodiging stond dan ook echt dan je niet in je spijkerbroek mocht komen. De dress code was Chique & Glamorous. Dan denk je natuurlijk meteen aan zwart met goud. Wij waren ook in het zwart, gecombineerd met wit en rood en bordeax rood. Super classy. Het was vrij druk en de sfeer was echt onwijs gezellig. Er waren veel jongeren, maar ook zakenmannen.

En op een feest van Disaronno zijn verrukkelijke drankjes natuurlijk onmisbaar. Achter de bar stonden vier barmannen die alles uit de kast haalde om een lekker drankje klaar te maken. Op de menukaart in de vorm van een Disaronno fles stonden twee drankjes beschreven. de Disaronno Sour en de Versace Sour. Natuurlijk hebben wij beide even getest!

De Disaronno Sour is, ondanks de naam, een zoet drankje en werd geserveerd met een kersje en een schijfje citroen. Lijkt het drankje je wat? Met deze ingrediënten maak jij dit drankje in een mum van tijd zelf klaar:

– 45 ml Disaronno
– Het sap van een halve citroen
– Theelepel suiker

Mix al deze ingrediënten door elkaar en giet de coktail in een glas gevuld met ijs. Decoreer je cocktail met een kersje en een schijfje citroen.

De Versace Sour ziet er heel indrukkwekkend uit en is net iest sterker dan de Disaronno Sour. De Versace Sour is speciaal ontwikkeld voor Limited Edition Versace fles. Wil jij indruk maken met deze tweekleurige cocktail, bekijk dan snel hieronder hoe je hem maakt!

  • 25 ml Disaronno

  • 50 ml Vermouth

  • 50 ml limoensap

  • Een beetje Prosecco

  • Een beetje Blue Curaçao

Mix de Disaronno, Vermouth en het limoen sap door elkaar en giet het geheel in een glas gevuld met ijs. Vul het glas nu verder aan met de Processo en sprenkel als laatst een beetje Blue Curaçao over het geheel. Proost!

Al met al, een geslaagde avond! Hieronder hebben wij wat zelfgemaakte foto’s van deze avond.

En de officiële foto van de mini flesjes.

No more articles