Dichte hakken

Dichte hakken zijn weer helemaal in! Waar we vorig jaar allemaal aan de open hakken zaten, zijn de dichte hakken nu weer helemaal terug. Naast dat dichte hakken super leuk staan is het ook nog eens erg praktisch! De hakken zijn beter voor je voet en doordat ze dicht zijn heb je meer steun aan de schoen zelf waardoor het lopen makkelijker gaat. Hierdoor is het lopen op hoge hakken zelfs mogelijk voor mensen die normaal gesproken veel moeite hebben met de hoogte van de hakken. Ook is het ideaal aan dichte hakken, dat je ze met elk type weer kunt dragen. Dit in tegenstelling tot open hakken die eigenlijk alleen te dragen zijn bij warm weer en zonder regen. Dichte hakken kunnen met elk soort weertype. Je kan ze zelfs aan in de winter!

Zelf ben ik een erg grote fan van deze hakken.

De hakken zijn van het merk Taupage en helemaal in! De hakken zijn verkrijgbaar in de kleuren beige, bruin en zwart. Ze zijn gemaakt van echt leer en hebben een ritssluiting aan de zijkant waardoor de hakken makkelijk aan te trekken zijn. De hoogte van de hak is 9,5 cm en de hak heeft een plateau met een hoogte van 1,5 cm. Vrij hoog dus, maar hier heb je bij het lopen geen last van aangezien de schoen zelf veel steun geeft. De schoen bevat leuke studs en sliertjes wat de schoen zeker een must have maakt. Vooral de studs zijn momenteel super trending!

Ook erg origineel zijn deze leuke hakken met vlinderprint.

De hakken zijn van het merk Jeffrey Campbell. Ze kosten wat, maar dan heb je ook een echte kwaliteit schoen. Hierdoor weet je zeker dat je lang plezier zult hebben van deze hakken. Pas wel op met andere kleuren kleding wanneer je besluit deze hakken te dragen. De blauwe kleur en de kleur van de vlinders wil nogal snel vloeken met andere kleuren. En dat is natuurlijk niet wat jij wilt. De hakken staan leuk onder een skinny jeans, maar kunnen ook goed onder een vrolijk zomer rokje. Met deze hakken weet jij zeker dat je een hoop vrolijkheid uitstraalt!

zalando.nl

No more articles