Diane von Furstenberg’s talentenjacht

We worden de laatste tijd doodgegooid met talentenjachten en afvalraces. Naast The Voice of Holland, Hollands Next Top Model en So You Think You Can Dance zijn er nu ook al talentenjachten voor bloemisten en kokende kinderen. Het lijkt wel of van alles een talentenjacht of een tv-programma wordt gemaakt.

Toch hadden maar weinigen gedacht dat Diane von Furstenberg mee zou gaan in deze tv trend. Toch is niets minder waar! De bekende modeontwerpster zoekt een nieuwe Global Brand Ambassador voor haar merk en doet dit door middel van een talentenjacht. De tv-show van Diane von Furstenberg volgt jonge meiden die dolgraag deze baan willen bemachtigen.

Maar een baan als Global Brand Ambassador van Diane von Furstenberg krijg je natuurlijk niet zomaar. De ambitieuze meiden worden gefilmd tijdens de sollicitatieprocedure, tijdens de evenementen rondom Fashion week en terwijl ze werken voor de vier divisies van DVF: merchandising, PR, marketing en design. Natuurlijk is er, zoals in elke show waar jonge meiden strijden voor een droombaan, ook een dosis drama zoals het onstaan van vriendschappen en rivalen, en meiden die de druk niet aankunnen.

Benieuwd geworden? Het programma ‘The DVF Project’ is over precies een maand (9 november) te zien op E!

 

 

No more articles