D&G FW 2014 Campagne

Dolce & Gabbana is dit seizoen weer eens met een uitzonderlijk gave campagne gekomen. En niemand minder dan de oude muze van Karl Lagerfeld, Claudia Schiffer speelt de hoofdrol in de commercial.

In de commercial zien we een bosachtige omgeving met allemaal figuren die de ontwerpen van D&G dragen. De vrouwelijk modellen zijn allemaal netjes aangekleed, zonder bloot, terwijl de mannelijke modellen een en al bloot showen. Claudia draagt een korsetachtige jurk die haar figuur helemaal mooi maakt.

Bepaalde stukken zagen we ook terugkomen tijdens de Fashion Show van D&G. Helaas liep Claudia hier niet mee. Het 44-jarige model lijkt de laatste tijd weer helemaal terug te zijn, net als haar collega moddelen Cindy Crawford, Naomi Campbell en Linda Evangelista.

In de ad zien we verschillende topstukken voorbij komen. Allemaal hebben ze iets van de Barok tijdens. Dit staat heel koninklijk en royaal. Zo wordt het ook naar voor gebracht in de commercial. De kleuren die we vooral zien zijn plum paars, bordeaux en diep wijn rood en zwart natuurlijk. De kleuren zowrden super gaaf gecombineerd met elkaar. Qua glitter en glamour zijn de looks helemaal afgemaakt door de gracieuze accessoires van D&G, die perfect passen bij deze collectie. Good job, Dolce & Gabbana! We like!

Check de site voor alle foto’s!

No more articles