Details Kim & Kanye’s nieuwe Cali Home

Het stel is constant is het nieuws. Of het gaat over Kim of het gaat over Kanye of ze zijn allebei in het nieuws. Ze hebben allebei een ontzettend druk leven, maar wel super glamorous. Nu hebben ze naast hun eigen carrière, dan ook hun eigen huis. En wat voor een…

Kenners van de Kardashian-Jenner hebben het misschien al gezien in de nieuwe sneak peak van seizoen 10 van KUWTK. Hierin zijn nieuwe beelden te zien van het huis van Kim en Kanye. Ze zeggen in de aflevering dat ze een tour door het huis gaan maken, maar er is niet helemaal duidelijk wiens huis het is aangezien Khloe ook een nieuw huis heeft. Dit huis schijnt dus van Kim en Kanye te zijn en het ziet er wonderbaarlijk uit! Je mond valt open van de foto’s. Het is zo immens  groot dat je denkt ”Waar halen deze mensen het geld vandaan om zo’n een mooi en groot huis te bouwen en ook nog eens zo geweldig mooi ingericht?”. Oh my, als je de inrichting ziet! Je kan je ogen neit geloven en gaat ze zelfs miscchien wel (nog meer) haten… Wat natuurlijk niet de bedoeling is, maar dit zorgt er onder andere wel voor.

Het huis bevat 8 slaapkamers, 10 badkamers, twee zwembaden waarvan 1 een glijbaan heeft, een privé bioscoopzaal, enorme zelfontwerpen kasten met gigantische spiegels, een vertrek met suede muren en wet bar, een gastenhuis met recording studio en twee wijngaarden. Dit is alleen de omvang van het huis. Dan hebben het nog niet eens over de inrichting gehad. Of we dat willen weten, weten we zelf niet eens.

Bekijk hieronder snel een aantal foto’s van het Hidden Hills huis in Los Angeles in Californië!

No more articles