Designer style

We willen graag een paar designers eruit lichten vandaag. Wij van de redactie vonden dat deze designers echt prachtige jurken lieten zien op de catwalk. We hopen dat jullie voor komend winterseizoen geïnspireerd raken door dit artikel.

Versace
Versace komt voor dit winterseizoen met een wat strakkere stijl. Strakke jurkjes en stugge of juist glimmende materialen. Het kleurgebruik is divers, maar ons valt wel op dat er voornamelijk harde kleuren worden gebruikt. Een jurk die er voor ons echt uitsprong, was de kanariegele strakke latexachtige jurk. Helemaal hip en een echte eyecatcher.

Louis Vuitton
Over de collectie van Louis Vuitton raken we maar niet uitgepraat. Wat een prachtig kleurgebruik, heel zacht en natuurlijk. Fijne, dunne en soepele jurken die er ontzettend mooi maar comfortabel uit zien. De redactie denkt ook dat dit is wat Louis Vuitton wilde bereiken met zijn ‘pyjamalook’.

Chanel
Chanel komt met een aantal ontzettend lange gebreide jurken, die er zo lekker warm en comfortabel uitzagen, dat we deze hier even wilden noemen. Er wordt gebruik gemaakt van blauwe kleuren met uitspattingen in het rood en geel, waardoor het een speels geheel wordt. Mooie, stijlvolle maar casual kleding!

Dolce & Gabbana
Wat een kleurrijke collectie hebben ze dit jaar neergezet. Wij op de redactie worden er helemaal vrolijk van! Ga vooral eens kijken naar de prachtige rode jurken die worden tentoongesteld. Maar ook de jurken met een Indisch tintje. We konden hier geen favoriet aanwijzen! Ze zijn allemaal zo mooi…

No more articles