Denim skirts zijn terug

Hij is terug! De spijkerrok! Als jij deze zomer er helemaal trendy bij wilt lopen, dan moet je zeker een spijkerrok aan. De spijkerrok heeft een aantal jaar geleden het straatbeeld verlaten. Omdat nu meerdere oude stijlen terug komen, zoals de 70s en de 80s, is er ook weer ruimte voor de spijkerrok.

De spijkerrok is een erg veelzijdig mode item. Het is makkelijk te combineren met welk kledingstuk dan ook. Voor iedereen is er dan ook een goed passende rok te vinden. Omdat niet iedereen dezelfde kledingstijl hebben, zijn er veel variaties mogelijk op de spijkerrok. De kleur kan verschillen maar ook de lengte en de fit. De rok kan zowel heel stoer zijn, maar ook heel klassiek. Voor ieder wat wils dus!

Wil je het klassiek dragen? Dan kan je er voor kiezen om een witte blouse er in te dragen gecombineerd met een mooi stel hakken. Maar er zijn ook veel rokken die zoveel details hebben, dat ze vanzelf een statement rok worden. Vaak hebben deze rokken sterk gebleekte vlekken in combinatie met scheuren. Deze statement rokken zijn goed te combineren met een simpele outfit, zodat de rok nog meer opvalt. Wij zijn helemaal om, jij ook?

No more articles