Demi Lovato onthult Devonne by Demi

Als bekende zangeres weet Demi Lovato als geen ander wat make-up met je huid doet. Ondanks de lagen make-up die ze elke dag draagt voor optredens, fotoshoots en interviews, ziet de zangeres er zonder make-up ook nog prachtig uit. Dit hebben we allemaal kunnen bewonderen toen Demi Lovato een #nomakeup selfie plaatste op Instagram.

Demi heeft besloten haar geheim met ons te delen! De popster heeft deze week een lijn met verzorgingsproducten voor je gezicht uitgebracht. De lijn heet Devonne, vernoemd naar Demi Lovato’s tweede naam. De Devonne verzorgingslijn bestaat uit drie stappen; deep facial cleanser, hydrating protection mist en moisturizing primer.

De Deep Facial Cleanser is een gezichtsreiniger die zelfs na een optreden Demi’s make-up verwijdert zonder haar huid te beschadigen. De Deep Facial Cleanser is een multifunctioneel product omdat hij je huid schoonmaakt, verzorgt, verzacht, beschermd en verfrist is een stap.

Hydrating Protection Mist is een kleine fles die gemakkelijk in je tas mee kunt nemen en kunt gebruiken als je huid wel een oppepper kan gebruiken. Deze naar lavende en kamille ruikende mist hydrateert je huid onder alle omstandigheden.

De Moisturizing Primer gebruik je voordat je, je make-up aanbrengt. de primer zorgt ervoor dat je huid de hele dag zacht en verzorgd blijft.

Devonne by Demi is vanaf december te koop. Het is nog niet zeker of Devonne by Demi ook in Nederland te koop zal zijn, maar als dat zo is hebben wij alvast iets voor op ons verlanglijstje voor kerst!

No more articles