Datum eerste show John Galliano bekend

Toen de fashion wereld hoorde dat John Galliano aan de slag ging als creatief directuer bij Maison Martin Margiela, was iedereen meer dan blij. Na een paar jaar het te moeten doen met vintage stukken, kunnen we binnenkort dan eindelijk weer gaan genieten van geniale

http://www.ilovefashionnews.nl/2014/12/10/reveal-dit-is-de-datum-waarop-john-galliano-gaat-showen/

http://www.harpersbazaar.com/fashion/fashion-designers/john-galliano-margiela-couture-show-in-london

Wat was de modewereld blij toen het nieuws naar buitenkwam datJohn Galliano aan de slag ging als creatief directeur bij Maison Martin Margiela. Na een paar jaar het te moeten doen met vintage stukken, kunnen we binnenkort ons weer hullen in iets nieuws en de eerste ontwerpen zullen we sneller dan verwacht zien.

Hij mag dan pas twee maanden in dienst zijn bij het Franse modehuis, maar in de eerste maand van het nieuwe jaar zullen er al modellen in zijn creaties de runway bestormen. Tijdens de Londen Fashion Week zal John Galliano zijn eerste ontwerpen showen op 12 januari. Eerst werd er gesuggereerd dat zijn eerste collectie voor Maison Martin Margiela tijdens de Paris Fashion Week werd geshowd, maar we kunnen nu dus al een paar weken eerder genieten van het modespektakel.

We zijn erg benieuwd wat zijn inspiratie is geweest voor zijn eerste collectie na zijn ontslag bij modehuis Dior. Zijn eerste publieke optreden maakte hij tijdens de British Fashion Awards toen hij de Lifetime Achievement Award uitreikte aan Anna Wintour. We kunnen niet wachten om hem straks trots als een pauw na zijn debuut collectie te zien op de catwalk. Daar waar hij thuishoort.

 

John Galliano will show his first collection for Maison Martin Margiela in London.

The designer’s comeback is scheduled for January, when he will debut his first couture collection for the French fashion house. London holds a special place in the former Dior creative director’s heart, as he was trained here at Central Saint Martins.

Galliano made his first public appearance in several years at last week’s British Fashion Awards.

The Maison Martin Margiela couture show will take place on January 12.

No more articles